Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Etik & Miljø

Etik:

Som forhandler af krystaller er der ofte en forventning om at vi viser hensyn til blandt andet miljø og arbejdsforhold. Enhver virksomhed kan udvikle og bruge egne certifikater, da det er billigere og sværere at gennemskue. Dette gør det svært for os som forhandlere at tjekke om det er sandt, og må ofte sætte vores lid til vores samarbejdspartnere om rigtigheden af deres etisk korrekte opkøb. Ambitionen i vores lille webshop, er på sigt at kunne rejse ud og se alle miner og rent faktisk snakke direkte med de mennesker vi handler med. Det er kun på den måde, at vi som forhandler kan give en 100% garanti. Men vi gør vores bedste for at tjekke, og kun handle med partnere, der siger at de har styr på tingene.

Miljø:

Det er vigtigt for os hos CuriousCompassion at du føler at det er hyggeligt at åbne din pakke. Vi gør meget ud af at pakke en ordre, og arbejder konstant på at forbedre indpakning og indhold. Æskerne vi køber er altid FSC mærket, eller du kan som kunde komme ud for at få en genbrugsæske som måske ikke er så køn, men vi mener at det er den gode energi i pakken der tæller mest. Fyldet i æskerne er også primært genbrug. Det vil for eksempel være bobleplast eller papir, der kommer i æskerne for at passe på dine vare. Når vi får en levering af varer, er det pakket godt ind i bobleplast som vi genbruger til din pakke. Derfor kan der forekomme taperester, eller andet på indpakningen. Vi bruger også nedbrydelig træuld eller biofyld for at sikre din pakke kommer helt frem til dig i god behold.

Krystallers brug:

En krystal er ikke en mirakelkur, der kan helbrede på magisk vis. Det handler om at sætte sig et mål og holde fast i intentionen, og fokusere på det vi vil opnå. Krystallen er med til at minde dig om dine mål, og kan med sine vibrationer, farver, former og udstråling gøre livet en smule mere magisk.

Der er et utal af måder at bruge krystaller på. Nogen bruger dem til healing, andre bruger dem til manifestation. Vi bruger selv krystallerne til dekoration, manifestation og støtte i hverdagen, og nyder deres unikke former og farver. Vi lægger intentioner, i de krystaller vi omgiver os med til daglig, og dette er med til at holde fokus på det vi gerne vi opnå. Krystaller kan ikke erstatte almen medicin. Vi er overbevist om at krystaller kan mange fantastiske ting, som ikke kan beskrives eller bevises, men vi kan ikke påstå eller love at de kan forandre dit liv eller helbrede.

Vores lille butik er bygget på kærlighed og en enorm glæde og tilknytning til sten og krystaller, og vi håber at vi gennem vores egen passion kan hjælpe andre mennesker og sprede gode vibrationer.