Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Kan krystaller tiltrække lykke eller kærlighed?

Kan krystaller tiltrække lykke eller kærlighed?

Dengang jeg ville være gravid, så jeg gravide overalt og alle gik med barnevogn. Da jeg skulle have ny bil, så jeg samme bilmærke overalt og da vi skulle have hund, var der hundehvalpe overalt.

Det handler om, at det du gerne vil opnå er automatisk det du fokuserer på. Derfor så jeg f.eks samme bilmærke og hundehvalpe overalt.

En krystal er en fysisk genstand, der kan hjælpe dig med at tydeliggøre dine ønsker. Nogle tror på at det er vibrationerne i krystallerne der gør en forskel. F.eks menes rosenkvarts at tiltrække kærlighed, og ametyst menes at give ro.

Jeg tror på, at det er dig selv der handler anderledes for at nå dit mål, når du har manifesteret det i en krystal. Hver gang du ser eller rører krystallen, bliver du mindet om det du ønsker og det bliver nemmere for dig at opnå det. Det er hvad man tror på og gør det til. Man skal tro på sig selv og resultatet, og så hjælper det at have noget fysisk at putte sin energi og intentioner i. 

I mit hjem er der f.eks altid en ørkenrose i nærheden af middagsbordet for at minde om styrken, sammenholdet og stabiliteten i familien.

 

Læse flere opslag her