Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Curiouscompassion modtager følgende betalingsmetoder: 

Visa

Mastercard

Mobilepay

Apple pay

Google pay

Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og indeholder moms. 

Vi bruger en betalingsserver der gør det umuligt at aflæse dine betalingskortoplysninger (SSL – Secure Socket Layer) 

Levering  

Vi afsender din bestilling indenfor 2-5 arbejdsdage. Vi gør altid vores yderste for at få din pakke afsted, så hurtigt som muligt 

Skulle der mod forventning være fejl i antal produkter tilgængelig på hjemmesiden, kontakter vi dig hurtigst muligt pr. mail  
Vi afsender med Dao, og du kan få leveret din pakke til en pakkeshop nær dig.

Returret 
Du har 14 dage til at returnere en vare købt hos osØnsker du at returnere en vare, er det dit ansvar at varen pakkes forsvarligt ind. Hvis varen er beskadiget eller defekt, når vi modtager den, giver vi ikke pengene retur. Du skal betale returfragten og returvarer skal sende til Curiouscompassions adresse. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal sendes til admin@curiouscompassion.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din returret.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked herom.

Hvis du ikke afhenter din pakke, og den derved bliver returneret til os trækker vi et gebyr på 55,00 DKK fra din ordre.

Returvarer sendes til  

Curiouscompassion 

Munkebjergvej 36 

2770 Kastrup 

Vi beder dig oplyse dit ordrenummer ved returnering. 

Når vi modtager en vare retur, behandler vi pakken hurtigst muligt. Du skal dog være opmærksom på at der kan gå op til 7 arbejdsdage. Du er velkommen til at kontakte os efter 7 arbejdsdage, hvis du har spørgsmål. 

Reklamation 
Er en vare ødelagt eller defekt når du modtager den, bedes du kontakte os umiddelbart efter modtagelse af pakke, så vi kan hjælpe bedst muligt. 

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven men reklamationsretten bortfalder hvis varen er fejlhåndteret eller hvis du har mishandlet varen. 
 
Curiouscompassion dækker returneringsomkostninger, hvis vi har indgået en aftale herom.  

Du kan ikke sende varer retur pr. Efterkrav. 

Tilbagebetaling 

Hvis der skal ske en tilbagebetaling, skal vi have indgået en aftale herom. Du skal i den forbindelse have været i kontakt med os, så vi kan få dine oplysninger. 

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages returret på en vare.  Returretten regnes fra den dag du modtager din vare. Du skal selv betale returomkostningerne og dit ønske om returnering skal meldes til os indenfor 14 dage efter dit køb. Du skal anmelde dit ønske om returnering pr. Mail og du bedes gøre tydeligt opmærksom på at du vil benytte din ret til at fortryde. 
 
Du har mulighed for at afprøve din vare i samme omfang som hvis du havde købt den i en fysisk butik. Hvis der sker forringelse af varens værdi, der skyldes fejlhåndtering, anser vi varen som brugt og du vil kun modtage en delvis tilbagebetaling, svarende til varens handelsmæssige stand. Hvis vi vurderer varen til at være mere end blot afprøvet, bortfalder din ret til at få pengene tilbage.