Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Om os

Om Curiouscompassion 

Curiouscompassion er et familieforetagende, der i det daglige bliver drevet af mor og datter. Ideen til vores virksomhed kom til verden efter en 3 årig jordomrejse, hvor vi alle skulle skabe en ny hverdag.  

Før vi rejste levede vi i en stresset hverdag, hvor dagene gik med arbejde, lektier, madpakker og vasketøj. Vi følte at vi var fanget i et hamsterhjul, hvor vi var tilskuere til livet, der passerede forbi. 

Vores interesse for krystaller begyndte i Europa, da vi tilfældigt besøgte små lokale markeder, hvor der blev solgt krystaller. Efterhånden som vi kom ud i verden begyndte vi at opsøge forskellige butikker og markeder hvor vi kunne nørde. Vi oplevede at vi (mor og datter) fik en fælles interesse og mulighed for at knytte bånd på et nyt niveau.         

En krystal er ikke en mirakelkur, der kan helbrede på magisk vis. Det handler om at sætte sig et mål og holde fast i intentionen og fokusere på det vi vil opnå. Krystallen er med til at minde dig om dit mål og det er det der gør den magisk. 

Der er et utal af måder at bruge krystaller på. Nogen bruger dem til healing, andre bruger dem til manifestation. Vi bruger selv krystallerne til dekoration og nyder deres unikke former og farver. Vi lægger intentioner i de krystaller vi omgiver os med til daglig, og dette er med til at holde fokus på det vi gerne vi opnå.