Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Guide: Sådan bruger du din sculpting faceroller

Guide: Sådan bruger du din sculpting faceroller

Det Kan En Sculpting Faceroller:

En faceroller kan give din hud et ekstra boost af glød og et løft på kun få minutter.

Den er nem og effektiv at bruge, og det er nemt at gøre den en del af din daglige hudplejerutine. Den kan med fordel bruges både morgen og aften til at stimulere huden, sætte gang i blodcirkulationen og minimere hævelse. 

Vibrationerne aktiverer hudcellerne og giver din hud mere glød. Den er ideel til dig, der lider af træt hud og dig der ønsker en strammere hud. Den kan reducere rynker og fine linjer og booster effekten af dine cremer og olier, ved at produkterne får tid til at blive masseret ordentligt ind i huden.

Den er nem at anvende, og er i en praktisk størrelse, der er nem at have med sig, hvis du skal ud og rejse. Du renser ansigtsrullen med en hårdt opvredet vatrondel eller klud, og herefter aftørrer du med en tør klud. Bjergkrystaldelen kan tage imod farve fra cremer og olie, så vær opmærksom på at holde den ren.

Fordele Ved At Anvende En Faceroller Regelmæssigt:

  • Forbereder blodcirkulationen
  • Giver huden glød
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Fremmer hudens smidighed

Sådan bruger du din faceroller:

Påfør din creme eller ansigtsolie og tænd facerolleren, ved at dreje på bunden hen mod on. Kør bjergkrystaldelen hen over huden uden at trække, den skal helst glide uden problemer for ikke at skade huden. Den kan bruges i hele ansigtet inklusiv under øjnene samt på kæbelinien. Du kan også brug den uden vibrationer til at massere cremer og olier ind i huden.

  1. Glid altid din faceroller i lige strøg, frem og tilbage på huden, uden at trækker i huden. Den skal glide let og ubesværet.
  2. Brug den med eller uden vibrationer. Vibrationerne hjælper dit hudplejeprodukt med at trænge dybere ind i huden, og stimulerer blodcirkulationen.
  3. På halsen må du både glide din faceroller både op og ned, for at aktivere lymfesystemet.
  4. Når du gør brug af din faceroller på ansigtet er det bedst at trækker huden blidt opad, eller frem og tilbage. Du bør ikke trække huden ned.
  5. Brug den helst med et hudplejeprodukt som et serum eller en olie, så den glider på huden uden at gøre skade være at strække for meget. 

Find vores vibrerende sculpting facerollers her: 

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Høje og lave vibrationer i krystaller

Høje og lave vibrationer i krystaller

Den videnskablige forklaring på høje og lave vibrationer: Når man diskuterer høje og lave vibrationer i krystaller, opstår spørgsmålet ofte om, hvordan man kan afgøre, hvilken type vibration kryst...

Læs mere