Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvad bruges krystaller til?

Hvad bruges krystaller til?

Hvad bruger man egentlig krystaller til?

Det er det store spørgsmål, når man først går igang med at samle på dem. Svaret er simpelt: Lige præcis det du har lyst til.
Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at bruge krystaller på.

Krystallernes farver og former:

Menneskets sind påvirkes af form og farver, og eftersom de fleste krystaller er farverige, kan de hjælpe til enten at øge din energi, berolige dig, stimulere kreativitet eller hjælpe dig til at passe bedre på dig selv.

Er du i godt humør tiltrækkes du naturligt af kraftige farver som f. eks orange, og er du mere ængstelig tiltrækkes du af blidere farver som f. eks lyserød og lyseblå.

Din hjerne påvirkes også at dufte, lyde og vibrationer. Hvem kender ikke duften af sommerhus, lyden af havets brusen og barnet, der falder i søvn hver gang, man ruller en tur i barnevognen.

Nogle kan mærke vibrationer fra krystallerne, imens andre tiltrækkes af form eller farve. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Du skal tro på og gøre det, der virker for dig.

Intentionen du lægger i krystallen: 

Du kan også vælge at se krystallerne og stenene som jeg personligt gør, som en smuk genstand, man lægger sine intentioner i. Jeg ved, at min hjerne bliver påvirket positivt, hvis jeg sidder med en sten i hånden og siger “den her giver mig ro”. Hermed har jeg selv givet min krop og hjerne en besked om, at det er det her jeg skal føle når jeg enten ser stenen, mærker den eller sidder med den i hånden.

Vi mener at krystallerne er så magiske som du selv gør dem til, ved hjælp at intention og manifestation, og ved at lytte til hvad der tiltrækker dig.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Vibrationer fra krystaller og musik - virker det? - CuriousCompassion

Vibrationer fra krystaller og musik - virker det?

Krystallers Vibrationer Kender du det, at du omgående bliver påvirket af noget bestemt musik?Du mindes en person, en situation, en oplevelse eller en bestemt stemning.Musik indeholder vibrationer,...

Læs mere