Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Vibrationer fra krystaller og musik - virker det?

Vibrationer fra krystaller og musik - virker det?

Krystallers Vibrationer

Kender du det, at du omgående bliver påvirket af noget bestemt musik?
Du mindes en person, en situation, en oplevelse eller en bestemt stemning.

Musik indeholder vibrationer, som din hjerne reagerer på. Dansk forskning viser f. eks, at vibrationer fra en dyb bas kan lindre smerte ved depression. Kroppen reagerer på vibrationen fra bassen, der bliver ført til hjernen af musikken og dermed sker der en ændring. Du kan læse mere om forskningen her https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/nyheder/2695-opsigtsvaekkende-dansk-forskning-vibrationer-fra-en-dyb-bas-lindrer-depressioner-markant.html

Krystaller vibrerer forskelligt ud fra sammensætningen af forskellige mineraler. Derfor menes krystaller, at have en indvirkning på krop og sind, eftersom “vi bliver skubbet til” af vibrationerne fra krystallerne.

Jeg bruger selv ofte en kombination af musik og krystaller, når jeg f. eks har vigtige samtaler, føler mig ængstelig eller bare har brug for at føle ro. Jeg lytter til mit ynglingsmusik, som gør mig glad,  med en krystal i hånden og “lægger de gode følelser jeg får” ned i krystallen. Når jeg senere står i en situationen, hvor jeg har brug for ekstra overskud eller føler mig presset, så tager jeg krystallen i hånden og bliver mindet om følelsen, jeg havde tidligere. Vibrationer eller ej det virker, fordi jeg minder mig selv om den følelse jeg tidligere “lagde ind i krystallen”.

Det er ikke hokuspokus, men bare at minde mig selv om at “jeg kan godt det her” med lidt hjælp fra vibrationer.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Hvad bruges krystaller til? - CuriousCompassion

Hvad bruges krystaller til?

Hvad bruger man egentlig krystaller til? Det er det store spørgsmål, når man først går igang med at samle på dem. Svaret er simpelt: Lige præcis det du har lyst til.Der er ikke nogen rigtig eller ...

Læs mere
Skal krystaller renses og genoplades? - CuriousCompassion

Skal krystaller renses og genoplades?

Som med alt andet du bruger, har krystaller også brug for at blive renset og genopladet. Genoplader du din eltandbørste, din mobiltelefon og din elcykel? Vasker du din tallerken af, skyller din t...

Læs mere