Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Skal krystaller renses og genoplades?

Skal krystaller renses og genoplades?

Som med alt andet du bruger, har krystaller også brug for at blive renset og genopladet.

Genoplader du din eltandbørste, din mobiltelefon og din elcykel? Vasker du din tallerken af, skyller din tandbørste efter brug og vasker dit tøj?

Formentlig ja, for ellers virker det ikke rigtigt.

For mig er det lige som at vaske tavlen ren indimellem. Jeg fortæller mig selv at alt det arbejde krystallen allerede har gjort, bliver renset af og krystallen bliver “nulstillet”. Jeg manifesterer ved en fysisk handling, at jeg slipper dårlige oplevelser eller situationer hvor jeg har været presset. Det lyder måske som hokuspokus, men det hjælper mig til at komme videre, fordi jeg gør noget aktivt.

Nogle renser deres krystaller i månelys, i sollys, ved røgelse, i vand eller med selenit.

Jeg vælger at bruge røgelse, salvie, Palo santo eller selenit, fordi det kan alle mine krystaller tåle, når jeg skal rense mine dem. På den måde slipper jeg for at tænke over hvilke krystaller der ikke kan tåle det ene eller det andet og jeg skal ikke forberede ret meget. Det kan jeg gøre, lige når det passer mig.

Hvordan du vælger at rense og genoplade krystaller er langt hen af vejen helt op til dig.

Med nogle krystaller giver det dog sig selv, fordi de enten ikke tåler vand eller falmer i sollys.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Vibrationer fra krystaller og musik - virker det? - CuriousCompassion

Vibrationer fra krystaller og musik - virker det?

Krystallers Vibrationer Kender du det, at du omgående bliver påvirket af noget bestemt musik?Du mindes en person, en situation, en oplevelse eller en bestemt stemning.Musik indeholder vibrationer,...

Læs mere
Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Jeg hader skiftet mellem vinter- og sommertid. Selvom der kun er tale om en time, føler jeg, at jeg har det vildeste jetlag. Når vi skifter til vintertid, vågner jeg alt for tidligt og falder i sø...

Læs mere