Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Jeg hader skiftet mellem vinter- og sommertid. Selvom der kun er tale om en time, føler jeg, at jeg har det vildeste jetlag. Når vi skifter til vintertid, vågner jeg alt for tidligt og falder i søvn på sofaen til TV-avisen. Når vi skifter til sommertid, har jeg svært ved at komme i seng i ordentlig tid og dermed svært ved at komme op.

Jeg har opdaget, at jeg får nemmere ved at skifte til vintertid, når jeg omgiver mig med ting og krystaller, der er lyse og milde i farverne.

Krystaller til vintertid:

Flourit, orange calcit og Golden healer er nogle af mine ynglingssten, som jeg bruger i min indretning i de mørke efterårs- og vintermåneder. Det er krystaller, der er friske og varme i farverne og som giver mig en følelse af at “det nok skal gå alt sammen.”

Jeg tror, at det er vigtigt, at du omgiver dig med ting, der gør dig glad og at du sørger for at gøre ting for dig selv, specielt i de mørke måneder. 

Det påvirker mit humør, når jeg kigger på smukke farver i krystallerne og det er vigtigt, at du finder lige den farve, der gør dig glad.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Skal krystaller renses og genoplades? - CuriousCompassion

Skal krystaller renses og genoplades?

Som med alt andet du bruger, har krystaller også brug for at blive renset og genopladet. Genoplader du din eltandbørste, din mobiltelefon og din elcykel? Vasker du din tallerken af, skyller din t...

Læs mere
Hvilken krystal vil være god til mig?

Hvilken krystal vil være god til mig?

Hvilken krystal skal jeg vælge? Det er det spørgsmål, vi oftest får, når vi fortæller om vores forretning.Der er mange holdninger til, hvordan man vælger krystaller. Nogle siger, man skal shoppe k...

Læs mere