Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Hvilken krystal vil være god til mig?

Hvilken krystal vil være god til mig?

Hvilken krystal skal jeg vælge?

Det er det spørgsmål, vi oftest får, når vi fortæller om vores forretning.

Der er mange holdninger til, hvordan man vælger krystaller. Nogle siger, man skal shoppe krystaller efter hvilken udfordring man står overfor. Andre siger, man skal gå efter krystallens egenskab. Jeg siger, du skal gå efter din mavefornemmelse.

Jeg har flere gange oplevet at købe en krystal uden at kende til den på forhånd. Når jeg er kommet hjem og er begyndt at læse om den, giver det hele pludselig mening.

Vælg din krystal med din intuition: 

Min påstand er, at du ubevidst bliver draget af den krystal du har brug for og det er den, der vil være bedst til dig.

Jeg shopper krystaller efter farver eller former og køber lige præcis dem, jeg synes er smukke. Ser jeg f.eks en bjergkrystal, der er vildt klar eller en regnbuemånesten der har et specielt skær, eller en malakit der har en speciel form eller farve, ja så køber jeg den.

Hvis den så ovenikøbet har nogle egenskaber, der kan give mig et kærligt skub, så tager jeg det med.
En ekstra sidegevinst er der ingen, der siger nej til vel?

Du kan ikke købe en forkert krystal, så stol på din intuition og mavefornemmelse.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Vintertiden er kommet - hvordan kan du bruge krystaller i den mørke tid?

Jeg hader skiftet mellem vinter- og sommertid. Selvom der kun er tale om en time, føler jeg, at jeg har det vildeste jetlag. Når vi skifter til vintertid, vågner jeg alt for tidligt og falder i sø...

Læs mere
Hvilken form skal min  krystal have?

Hvilken form skal min krystal have?

Krystallernes former:  Der findes mange forskellige former på krystaller. Tårne, rå, pyramider, polerede og kugler er bare nogle at de mest almindelige. Det kan være svært at finde ud af hvilken fo...

Læs mere