Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Kvarts

Kvarts

Kvarts egenskaber:

Kvarts er kendt for at være forstærker for andre krystallers energier. Den arbejder godt sammen med alle krystaller, men kan også sagtens arbejde alene. Den er virker beroligende, og siges at styrke kommunikationen.

Den har en utrolig healende energi, og hjælper med at rense sindet for negative tanker.

Kvartskrystaller er blevet brugt i århundreder både på grund af deres dekorative ydre, og på grund af dens helbredende egenskaber. De menes at have en beroligende og balancerende effekt på bæreren og bruges ofte i forbindelse med meditation og energihealing. Kvarts menes også at have evnen til at forstærke energi og hensigt.

Kvarts brug, farve og form:

Kvarts bliver brugt til mere end at være en energihealer. Kvartskrystaller er piezoelektriske, hvilket betyder, at de kan generere en elektrisk ladning, når de udsættes for mekanisk belastning. Denne egenskab gør kvartskrystaller nyttige i en lang række elektroniske apparater.

Kvarts findes i en række forskellige farver, herunder klar, hvid, lilla, pink og blå. De kan også findes i mange forskellige former.

Bjergkrystal er en klar og farveløs form for kvarts. Kvarts er meget hvid og fåes ofte som geoder, hvorimod bjergkrystal findes i mange forskellige former.

Den har en hårdhed på 7-7,5 så den er en af de krystaller, der godt må skylles med vand når den skal renses. Dog er kvarts geoder meget skrøbelige, og man skal være forsigtig når man renser dem.

Kvarts chakra:

Kvarts forbindes med de 2 chakraer det tredje øje og krone. Den hjælper dig med at være dit helt autentiske selv, og skubber dig til at søge dybere, og slippe de ting som ikke støtter dig, og dine mål længere. Du vil kunne blive endnu dybere forbundet med din intuition, når du arbejder med kvarts. 

Kvarts stjernetegn: 

Kvarts passer godt til alle stjernetegn.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Ametyst

Ametyst

Ametyst egenskaber:  Ametyst er fuld af beroligende og tryg energi. Den hjælper dig med at finde ro og klarhed, som giver dig mulighed for at finde din indre inspiration frem. Ametyst hjælper også ...

Læs mere
Sodalit

Sodalit

Sodalit Egenskaber: Sodalit er en kraftfuld hjælper hvis du ønsker at rense kroppen for negative energier. Den hjælper dig med at være mere selvsikker og være den bedste version af dig selv. Den h...

Læs mere