Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Sodalit

Sodalit

Sodalit Egenskaber:

Sodalit er en kraftfuld hjælper hvis du ønsker at rense kroppen for negative energier. Den hjælper dig med at være mere selvsikker og være den bedste version af dig selv. Den hjælper dig  også med at se det smukke i livet, og giver mere klarhed til at nyde det.

Sodalit bliver kaldt sandhedens sten eller poetens sten. Den forbedrer dit selvværd, og hjælper dig med at lytte til dig selv og din intuition. Den kan hjælpe dig med at styrke din tro på dig selv.

Det er en fantastisk sten for udfoldelse af din kreative side, og den opmuntrer dig til at lade kreativiteten flyde.

Sodalit Chakra:

Chakra: Sodalit kan arbejde med chakraerne hals og det tredje øje. Halschakraet er forbundet med kommunikation og udtryk, vejledning og ærlighed, og det tredje øje chakra er forbundet med intuition, visdom og tillid. Sodalit er en kraftfuld sten for sindet. Den tilbyder transformation, healing og ro.

Sodalit Stjernetegn:

Stjernetegn: Sodalit passer godt til stjernetegnet skytten. Den fremmer selvopdagelse, så skytten kan finde sin vej, og sit formål i livet. Den hjælper også med at fokusere på ét mål af gangen, hvilket især er nyttigt for skytten, som ofte kan være adspredt.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Kvarts

Kvarts

Kvarts egenskaber: Kvarts er kendt for at være forstærker for andre krystallers energier. Den arbejder godt sammen med alle krystaller, men kan også sagtens arbejde alene. Den er virker beroligende...

Læs mere
Celestit

Celestit

Celestit Egenskaber: Celestit er ideel til at skabe ro og fred omkring dig.  Navnet celestit kommer af det latinske ord caelestis, der betyder celestial, som på dansk oversættes til himmelsk. Den ...

Læs mere