Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Celestit

Celestit

Celestit Egenskaber:

Celestit er ideel til at skabe ro og fred omkring dig. 

Navnet celestit kommer af det latinske ord caelestis, der betyder celestial, som på dansk oversættes til himmelsk. Den himmelblå krystal giver en blid energi, og kan hjælpe med at skabe fred, både mentalt og i dine omgivelser.

Den skaber overblik og giver evnen til at løse udfordringer, på en fornuftig måde. Det siges at, hvis du placerer den ved din seng, vil den hjælpe til at tolke dine drømme bedre, og give en beroligende energi, for bedre søvn. 

Celestit Chakra:

Celestit resonerer primært med tre chakraer: halschakraet (også kendt som det femte chakra), krone chakraet (også kendt som det syvende chakra) og det tredje øje chakra (også kendt som det sjette chakra).

Halschakaret er placeret ved halsen og er forbundet med kommunikation, udtryk, sandhed, selvudtryk og evnen til at udtrykke vores følelser og tanker. Celestit hjælper med at balancere og åbne dette chakra, hvilket kan styrke ens evne til at udtrykke sig klart og ærligt.

Det tredje øje chakra er placeret mellem øjenbrynene og er forbundet med intuition, visdom, indre viden og åndelig indsigt. Celestit kan støtte åbningen af det tredje øje chakra og forbedre ens evne til at opnå dybere indsigt, intuition og forbindelse til ens indre selv.

Kronenchakraet, også kendt som det syvende chakra, er placeret øverst på hovedet og siges at være den åndelige forbindelse til det guddommelige og universet. Det er forbundet med åndelighed, indre visdom, bevidsthed, enhed og forbindelse til det højere selv. 

Celestit har en særlig forbindelse til kronenchakraet på grund af sin forbindelse til det åndelige og højere bevidsthed.

Når kronenchakraet er i balance og åbent, kan man føle sig mere forbundet til universet og ens eget højere selv. Celestit kan støtte denne proces ved at hjælpe med at rense og balancere energien i kronenchakraet. 

Celestit Stjernetegn:

Celestit passer godt til stjernetegnene vægten og tvillingen. 

Vægten er et lufttegn, der styres af Venus, der er planeten for kærlighed, skønhed og harmoni. Folk, der er født i dette tegn, er blandt andet kendt for deres diplomatiske natur, ønske om balance og harmoni og fremragende kommunikationsevner. De værdsætter retfærdighed og sociale forbindelser. Celestitens beroligende og harmoniserende egenskaber passer godt til Vægtens behov for fred og ligevægt. Den kan hjælpe med at finde indre ro og opmuntre dem til at udtrykke sig med større klarhed og ærlighed. Derudover kan celestits forbindelse til højere bevidsthed hjælpe vægten med at tappe ind i deres intuition og finde en dybere forståelse af deres forhold.

Tvillingen er et lufttegn, der styres af Merkur, planeten for kommunikation og intellekt. Tvillingen er blandt andet kendt for deres nysgerrige og tilpasningsdygtige natur, stærke kommunikationsevner og kærlighed til at lære og udveksle ideer. Celestitens evne til at forbedre kommunikationen passer med tvillingernes naturlige tilbøjelighed til at udtrykke sig verbalt. Den kan fremme klar tænkning, stimulerer til kreativitet og opmuntre tvillingen til at være åben over for nye perspektiver og ideer. 

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Sodalit

Sodalit

Sodalit Egenskaber: Sodalit er en kraftfuld hjælper hvis du ønsker at rense kroppen for negative energier. Den hjælper dig med at være mere selvsikker og være den bedste version af dig selv. Den h...

Læs mere
Jomfruens Sæson

Jomfruens Sæson

Jomfruen (23. august – 22. september) Vi forlader Løvens udtryksfulde og kreative energi bag os, og nu træder vi ind i Jomfru-sæsonen, der er langt mere præget af logik og arbejdsomhed. Dette...

Læs mere