Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Jomfruens Sæson

Jomfruens Sæson

Jomfruen (23. august – 22. september)

Vi forlader Løvens udtryksfulde og kreative energi bag os, og nu træder vi ind i Jomfru-sæsonen, der er langt mere præget af logik og arbejdsomhed. Dette er en tid, hvor vi kan udfordre os selv til virkelig at fokusere på hårdt arbejde, hjælpsomhed og opnåelse af vores mål! Efter at have nydt sommeren med frihed og sjov er Jomfru-tiden en anledning til at sætte fokus på, hvad der nogle gange kan opfattes som mere rutineprægede opgaver, og få vores liv tilbage på sporet.  

Jomfruen, det sjette stjernetegn, og er et foranderligt jordtegn. Jomfruens jordforbundethed og praktiske sans er stærkt udviklet, mens deres evne til at tilpasse sig ændrede omstændigheder gør dem fleksible. Deres logiske tilgang til tingene betyder ofte, at de foretrækker en orden. De er dygtige til at løse problemer, og de nærmer sig opgaver med grundighed og nysgerrighed, altid ivrige efter at finde løsninger på enhver udfordring, der opstår. Deres omhyggelighed strækker sig også til deres omgivelser, og de har ofte velorganiserede og ryddelige hjem, som mange kan beundre.  

Dem med Jomfru-placeringer er logiske, hurtigtænkende individer, altid villige til at hjælpe andre, selvom det kan indebærer at ofre deres egen velvære. Der kan dog være perioder, hvor de har brug for hjælp til at balancere deres stræben efter perfektion med at skabe indre ro og balance i krop og sind. 

JOMFRUENS KRYSTAL SÆT

Dette sæt lindrer stress, styrker din indre power og giver mere tålmodighed og forståelse for folk omkring dig.

Det hjælper dig med at være tro mod dig selv og dine drømme. Det minder dig om at finde glæde i de små ting i livet.

Sættet giver dig balance, og giver dig evnen til virkelig at lytte til dig selv, og giver dig følelsen af at have et formål.

Sættet er skabt med henblik på de egenskaber og den støtte, som dette stjernetegn kan have gavn af at arbejde med. Du kan sagtens arbejde med en sten ad gangen eller du kan bruge dem alle på en gang.

 Krystaller:

Amazonit er kendt for sine beroligende og balancerende egenskaber, som kan hjælpe jomfruen med at styre deres til tider overtænkende tendenser. Herudover hjælper den med effektiv kommunikation. 

Karneol er en sten af ​​motivation og vitalitet. Det kan hjælpe med at booste energiniveauer og motivation, samtidig med at de sætter den praktiske natur til grund for at forhindre, at blive overvældet af detaljer.

Sodalit er forbundet med at forbedre mental klarhed og rationel tænkning. Det kan støtte jomfruen i at finde praktiske løsninger og træffe beslutninger.

Grøn Aventurin menes at tiltrække held og overflod, mens den fremmer følelsesmæssigt velvære. Det kan hjælpe med at forblive positiv og åben over for nye muligheder.

Røgkvarts er grounding og beskyttende, hvilket kan hjælpe med at forblive centreret og forhindre at man bliver for overvældet af detaljer eller stress. 

Æteriske Olier:

Her er 4 æteriske olier der er gode til Jomfruen:

Lavendelolie har den potentielle effekt at lindre Jommfruens til tider overbelastede sind, især når de har strakt sig for langt. Lavendelolie er kendt for sin evne til at mindske angst og skabe en følelse af ro, der hjælper dig med at genfinde din indre balance og fokus.

Eukalyptusolie kan tilføre energi, især når stress begynder at tage overhånd. Den virker som en mental energibooster og kan hjælpe med at højne din mentale klarhed.

Grapefrugt æterisk olie kan være til hjælp, når du befinder dig midt i et omfattende eller stressende projekt. Det giver dig et energiløft samtidig med, at det formår at dulme følelser af angst og bekymring, der kan opstå.

Sage æterisk olie kan spille en rolle i at berolige sindet, særligt når trangen til orden bliver overvældende. Den fremkalder følelser af afslapning og hjælper med at lindre irritabilitet og frustration.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Celestit

Celestit

Celestit Egenskaber: Celestit er ideel til at skabe ro og fred omkring dig.  Navnet celestit kommer af det latinske ord caelestis, der betyder celestial, som på dansk oversættes til himmelsk. Den ...

Læs mere
Høje og lave vibrationer i krystaller

Høje og lave vibrationer i krystaller

Den videnskablige forklaring på høje og lave vibrationer: Når man diskuterer høje og lave vibrationer i krystaller, opstår spørgsmålet ofte om, hvordan man kan afgøre, hvilken type vibration kryst...

Læs mere