Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Rens dine energier og slip af med negativitet

Rens dine energier og slip af med negativitet

Alle har fra tid til anden brug for at få renset deres energi. Med forskellige redskaber kan du rense både din egen energi og også energien i dit hjem.  

Der er flere tegn på at energien omkring dig har brug for at blive renset og fornyet. Hvis du føler dig specielt stresset, blokeret eller overvældet kan det være et tegn på at din energi og energien omkring dig trækker dig ned og har brug for at blive renset.

Smudging: 

Smudging er en god måde at rense dit hjem fra negativ energi på.  

Røgen hjælper med at rense luften og energien, og kan bruges hver gang du føler energien er forkert eller stillestående i dit hjem. Hvis du er sensitiv for røg kan du med fordel bruge æteriske olier i en diffuser eller blande et par dråber i noget vand og tørre vindueskarme og døråbninger med blandingen, for at få en forfriskende duft og rense overfladerne.

Hvad du skal bruge til smudging: 

Palo santo, salvie eller æterisk olie.  

Hvordan du bruger Smudging: 

Før du tænder for din foretrukne smudge stick, bør du sikre dig at du har åbnet et vindue så røgen og negativiteten har et sted det kan komme ud. Hold din palo santo eller salvie let på skrå og tænd spidsen med en tændstik, et lys eller en lighter. Lad den brænde ca. 15 sekunder og pust forsigtigt på det tændte stykke. Røgen burde nu flyde let og du kan nu begynde at rense dig selv, dine omgivelser eller dine krystaller.  

Du bør altid være forsigtig når du arbejder med smudging og være opmærksom på, ikke at inhalere for meget røg da det kan skade dine lunger.  

TIP: når du er færdig med at rense ud og skal slukke din palo santo eller salvie, bør du ikke bruge vand da det vil gøre det sværere at tænde den næste gang. Brug i stedet en lille skål med sand eller salt, og pres let den brændte spids ned i skålen, og lad den stå indtil den ikke brænder eller ryger mere. Gå aldrig fra en smudge stick der stadig ryger.   

Krystaller: 

Når du bruger krystaller til beskyttelse kan de hjælpe dig med at fastholde et positivt mindset og kunne tage imod den gode energi. De bringer glæde og gode vibrationer til både dine psykiske og fysiske omgivelser.  

Hvad du skal bruge til at rense dine krystaller: 

Brug de krystaller der taler til dig, og du mener vil bringe lys og glæde ind i dit hjem. Om du har brug for kraftige farver eller du ønsker at bruge de traditionelle beskyttelses krystaller er helt op til dig, og hvad ud føler er rigtig for dig. Vi har sammensat dette beskyttende sæt, der har alt du har brug for til både beskyttelse og renselse. Læs mere om det her 

Hvordan du bruger det: 

Lav et krystalgrid eller et lille hjørne i dit hjem hvor dine beskyttende krystaller kan stå og sprede deres energier. Hvis du foretrækker at have dine krystaller spredt ud i hjemmet kan du også gøre det. Det eneste rigtige er at gøre det der intuitivt føles rigtigt for dig.  

Rengør dine omgivelser: 

De fleste føler sig bedre tilpas i rene omgivelser. Det er vildt hvor meget både din og dine omgivelsers energi ændrer sig når man får gjort rent og tingene står som man bedst kan lide det.  

Hvordan: 

Ryk rundt og se hvad der føles rigtigt og brug noget tid på at hygge om tingene, det åbner automatisk op for glæden og giver mulighed for et frisk pust og for at ny positv energi kan beskytte dig. Du kan med fordel bruge en frisk æterisk olie til at give en ren duft og stimulere sanserne. Sage olie har en rensende effekt på luften og er antibakteriel. 

Selenit er en fantastisk renselses sten. Læg en selenit i din vindueskarm, og lad den rense ud af dårlig energi. Den hjælper med at opretholde den positive beskyttende endergi du ønsker at have i dit hjem.   

TIP: Lyt til din yndlingsplayliste imens du gør rent, renser ud og frembringer beskyttende energi i dit hjem. Du bliver automatisk glad og opløftet af at høre din yndlingsmusik, og smitter derfor af på energien i hjemmet.  

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Hvilken form skal min  krystal have?

Hvilken form skal min krystal have?

Krystallernes former:  Der findes mange forskellige former på krystaller. Tårne, rå, pyramider, polerede og kugler er bare nogle at de mest almindelige. Det kan være svært at finde ud af hvilken fo...

Læs mere
Labradorit

Labradorit

Labradorit's egenskaber: Labradorit siges at give energi og hjælpe mod stress. Den er god til dig der vil arbejde med dig selv, når du har brug for nye vinkler på dit liv.  Den åbner for din krea...

Læs mere