Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Labradorit

Labradorit

Labradorit's egenskaber:

Labradorit siges at give energi og hjælpe mod stress. Den er god til dig der vil arbejde med dig selv, når du har brug for nye vinkler på dit liv. 

Den åbner for din kreative tankegang, og lader dig se ting i et nyt lys. Den siges også at kunne forbedre din intuition. 

Labradorit Udseende og historie:

Labradorit har det vildeste flash, og kan have flere nuancer og farver, når man bevæger dem rundt i lyset. En skrøne fortæller om en inuit kriger der stak sit spyd i en labradorit og skabte nordlyset.

Labradorit Chakra:

Labradorit forbindes med de 3 chakraer hals, det tredje øje og krone. Den hjælper dig med at være dit helt autentiske selv, og frit kunne kommunikere. Den skubber dig til at søge dybere, og slippe de ting som ikke støtter dig, og dine mål længere.

Labradorit Stjernetegn:

Labradorit passer godt til stjernetegnene vandmand, skytte, løve og skorpion.

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Rens dine energier og slip af med negativitet

Rens dine energier og slip af med negativitet

Alle har fra tid til anden brug for at få renset deres energi. Med forskellige redskaber kan du rense både din egen energi og også energien i dit hjem.   Der er flere tegn på at energien omkring di...

Læs mere
Rosenkvarts

Rosenkvarts

Rosenkvarts egenskaber: Rosenkvarts kan hjælpe med at bringe balance til din emotionelle verden. Den hjælper med at få dig til at føle dig beroliget, og åbner dit sind og hjerte så du er åben overf...

Læs mere