Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Rosenkvarts

Rosenkvarts

Rosenkvarts egenskaber:

Rosenkvarts kan hjælpe med at bringe balance til din emotionelle verden. Den hjælper med at få dig til at føle dig beroliget, og åbner dit sind og hjerte så du er åben overfor, hvad end livet kan bringe.

Den fremmer kroppens evne til at slippe negative følelser som vrede, frygt og stress og giver muligheden for at tage imod det positive, og skaber forståelse.

Rosenkvarts hjælper med at tiltrække kærlighed, både i forhold til romantisk kærlighed, men også i venskaber.

Rosenkvarts Chakra:

Rosenkvarts kan hjælpe med at balancere dit hjerte chakra. Med et balanceret hjerte chakra vil du føle dig åben og i balance. Du vil mærke en større glæde og positivitet for livet.

Rosenkvarts Stjernetegn:

Rosenkvarts passer godt til stjernetegnene tyren og vægten. Det kan være specielt svært for disse to stjernetegn at holde hovedet koldt i stressede situationer. Rosenkvarts kan hjælpe med at holde overblikket og være mere åben over for kærlighed. 

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Læse flere opslag her

Labradorit

Labradorit

Labradorit's egenskaber: Labradorit siges at give energi og hjælpe mod stress. Den er god til dig der vil arbejde med dig selv, når du har brug for nye vinkler på dit liv.  Den åbner for din krea...

Læs mere
Ametyst

Ametyst

Ametyst egenskaber:  Ametyst er fuld af beroligende og tryg energi. Den hjælper dig med at finde ro og klarhed, som giver dig mulighed for at finde din indre inspiration frem. Ametyst hjælper også ...

Læs mere